De Proeverij – Gezonde lekkernijen op bestelling

gezonde lekkernijen op bestelling plateau

Gezond eten kan gelukkig ook heel lekker zijn. Zeker nu een gezonde leefstijl hot hot hot is, kun je allerlei lekkers kopen. Zelf iets maken is natuurlijk het beste, maar tegenwoordig zijn er ook veel gezonde lekkernijen op bestelling. Lees meer over de top 5 van VoedjeVrij!

Mooie producten van een mooie vrouw: Chocbites

Voor hoogwaardig vegan gebak ben je bij Chocbites aan het juiste adres. Eigenaresse Fleur is net als ik dol op chocola en ook op die manier die beter is voor je lichaam. Dus met rauwe cacao, gezoet met fruit en zonder gluten en zuivel. Ook zijn al die lekkere taarten, gebakjes en truffels gemaakt met onbewerkte ingrediënten en vrij van toevoegingen. Een echte aanrader dus voor alle gebakliefhebbers. Vervang je gebak uit de supermarkt vanaf nu door de meer verantwoorde keuze en go choco loco met Chocbites!

gezonde lekkernijen op bestelling quote

Zeer geslaagde ‘nieuwkomer’: Piece of Joy

Wie wordt er niet vrolijk van deze handgemaakte taartjes? Alle pieces (zoals Joy en haar team ze graag zelf noemen) zijn vegan, glutenvrij en zonder geraffineerde suikers. En ook niet geheel onbelangrijk, ze zien er stuk voor stuk fantastisch uit. Sinds kort heeft Piece of Joy zelfs verantwoorde chocolate chip cookies. Dus voor een extra verantwoord momentje voor jezelf zit je bij Piece of Joy aan het juiste adres. Aanrader: volg ze ook via Instagram voor een dagelijks portie aan heerlijke food-foto’s en regelmatig een kortingsactie!

De keuze is er reuze: Ekobites

Voor misschien wel het meest uitgebreide aanbod in dit rijtje kun je terecht bij Ekobites. Ekobites kiest zorgvuldig de beste biologische ingrediënten om mee te werken. Zodra je de bestelling van Ekobites openmaakt, komen de heerlijke geuren van het gebak je al tegemoet. Ze staan bekend om de voortreffelijke smaak van hun huisgemaakte karamel. Want wat superleuk is, alle lekkernijen worden gebakken volgens hun eigen familierecepten. Let wel op: niet alles is ‘gezond’ bij deze shop, dus kies met aandacht!

Hip, hot and happening: Sue Foodgezonde lekkernijen op bestelling muffin

Sue food staat garant voor zoet zonder suiker. Dat sluit mooi aan bij mijn eigen visie: dat gezond eten ook echt lekker kan zijn. En dat je ook best af en toe kunt snoepen, maar liever wel verantwoord. Dus ook de lekkernijen van Sue Food zijn geraffineerde suikervrij, glutenvrij, lactosevrij en vegan. Het leuke van Sue Food is dat je naast online bestellen ook bij hun lunchroom en bakkerij in Rotterdam langs kunt gaan. Daarnaast hebben ze ook nog een gezellige ‘bites bar’ in Amsterdam!

Superpersoonlijk met een kaartje: Zoete Kaart

Zo’n ontzettend leuk concept: Zoete Kaart. Voor iedereen die gek is op cadeautjes geven en kaartjes sturen. Bij Zoete Kaart kun je kleine genietmomentjes laten versturen in een persoonlijk brievenbuscadeau. Zoete Kaart maakt bij hun baksels alleen gebruik van natuurlijke suikers, gezondere meelsoorten en kokosolie. ‘Zoet zonder meuk’ zoals eigenaresse Diliana zegt. Dus wil je niet voor jezelf, maar juist voor een ander wat lekkers uitzoeken? Neem dan een kijkje bij Zoete Kaart! Er zijn nog vele andere partijen waarbij je gezonde lekkernijen op bestelling kunt krijgen. Sommige leveren alleen lokaal, sommige voldoen alleen aan bepaalde dieetwensen, dus hebben wij het bij deze 5 gelaten. Als je echter even zoekt, vind je er nog veel meer! Lekker!

Wil je via je werkgever een gezonde lekkernij thuisgestuurd krijgen? In het Back2Work programma zit een ‘op het individu gerichte’ module, waarbij dat kan!

Recept voor ChoCo-go-Banana taart 

gezonde lekkernijen op bestelling ChoCo-go-Banana taartLekkere taart zonder suiker, gluten en zuivel? Ja, dat kan! Deze ChoCo-go-Banana taart is heerlijk en gezond. Je kunt hem zelfs als ontbijt of lunch eten, als je er nog wat eiwitten aan toevoegt. Met chocolade, kokos en banaan, maar ook volop variatietips. Maak er wat van!

Wil je niets missen op het gebied van gezonde voeding? Schrijf je in voor de maandelijkse gratis voedingsmail ‘de Proeverij’ en ontvang een geweldig e-book cadeau!

Over mij

groente in tas op trap

Met VoedjeVrij leer ik jou via mijn voedingsmail, in workshops, trainingen en interactieve lezingen wat echt gezonde voeding is. Passend bij jouw lichaam en spijsvertering. Ik bied je vooral ‘hapklare brokken’ aan, zodat het leuk en lekker blijf