DIT IS WAT ZE ZEGGEN:

De mix van praktijk en theorie, de prettige workshopleider en de goede informatievoorziening (ook achteraf) vond ik heel goed. Het was een inspirerende en interessante sessie. Ik ga de recepten ook zeker uitproberen.

Daphne Zecic-Chin Kon SungGITP

De course is gericht op het persoonlijke welbevinden van de medewerkers. De opzet met de quiz vond ik leuk, toegankelijk en daardoor leerzaam. Het enthousiasme van Ingrid werkte aanstekelijk naar de groep.

Jeroen de RaadGITP

Leuk dat je blik op voeding verbreed wordt. Ook leuk: samen aan de slag en daardoor van elkaar leren. Jammer dat het maar een uur was, ik had nog veel meer willen weten over voeding.

Ingrid Schulte-WirjoGITP

Ingrid heeft tijdens de expositie ‘Eat & Art’ in onze galerie lezingen verzorgd: ‘De kunst van de gezonde voeding’. Een inhoudelijk, humorvol en interactief verhaal, waarin ze mythes ontkrachtte en praktische tips mee gaf, ook op individueel niveau. Tijdens de lezingen legde Ingrid de relatie met eten in de kunst, en bracht zo twee werelden samen, waarin smaak een cruciale rol speelt. Haar adviezen zijn realistische adviezen: dat eten lekker moet zijn, staat voor haar voorop.

Paul HoogstratenGalerie Hoogstraten & Wesseling

Mijn vrouw en ik waren vereerd met een uitnodiging om in Galerie Hoogstraten & Wesseling in Zeist een presentatie bij te wonen over voeding en kunst. “Voeding en kunst?” dacht ik nog. “Heeft dat met elkaar te maken?” Het beloofde een andere zaterdagmiddag dan anders te worden. En dat werd het. We werden gastvrij ontvangen in de galerie met uiteenlopende kunstwerken die iets met eten uitbeeldden. Kijk, voeding en kunst hebben dus met elkaar te maken.
Ingrid begon haar presentatie over voeding en legde de relatie met de kunst aan de muren. Het was een voedzaam doch licht verteerbaar verhaal met kleine proeverijtjes. Het verhaal prikkelde m’n smaakpapillen. Het werd mij duidelijk dat er meer te leren valt over voeding, wat goed is voor het lichaam en wat niet. Na afloop keerden we voldaan huiswaarts. Het was een voedzame zaterdagmiddag.

Remko SchulteXXACT Safety Solutions

ETEN = NOODZAAK, GEZOND ETEN = KUNST.