Wat ik voor jou kan doen via workshops en cursussen

Jou meer leren over voeding

Als je meer weet over voeding, kun je zelf de juiste keuzes maken. Dan heb je voldoende kennis om gezond te blijven.

Jouw proefzintuigen verder ontwikkelen

Als je beter weet hoe en wat je proeft, wordt je smaakbeleving anders. Dat helpt je gezonde keuzes maken.

Jouw juiste balans vinden

Jouw lichaam zit anders in elkaar dan dat van anderen. Als je weet wat voor jou de juiste balans is, weet je wat je kunt doen en laten.

Jou helpen meer energie te krijgen

Voedsel is de brandstof voor je lichaam. Hoe gezonder je eet, hoe meer energie je krijgt.

Jou laten ontdekken hoe makkelijk koken is

Gezond eten en koken is makkelijk. Met simpele en snelle recepten kun jij ook heerlijk koken.

Jou verantwoord leren eten

Verantwoord eten gaat over veel verschillende dingen. Je leert het brede palet kennen: gezond van grond tot kont.

Workshops en interactieve lezingen

Heb je weinig tijd, maar wil je wel alles weten over gezonde voeding? Kort, krachtig en in hapklare brokken? Kies dan voor een workshop of lezing.

Je krijgt de theorie in hapklare brokken opgediend, soms al voordat we ‘echt’ beginnen. Met prikkelende vragen en opdrachten doe je actief mee en pas je meteen praktisch toe. Er is altijd iets te proeven, je smaakpapillen hebben een belangrijke functie. Je leert ook van de anderen in de groep; hoe doen zij het, wat zijn hun tips en ideeën? Iedereen kan meedoen, je hoeft (nog ;p ) geen foodie te zijn, we maken het leuk en leerzaam. Je neemt de resultaten mee naar huis of ik stuur ze je achteraf na, soms met nog een oefening.

Duur: 3 – 4 uur (workshop) of 1 – 2 uur (lezing)

Workshops die ik geef:

Cursussen en trainingen

Wil je alles over gezonde voeding leren wat er te leren valt? Echt de diepte in gaan? Kies dan voor een cursus of training!

Maak jouw voedingsadvies persoonlijk met een cursus of training. Kies het aanbod dat bij jou en jouw ideeën over voeding past.
Je krijgt de theorie in hapklare brokken opgediend, al voordat we ‘echt’ beginnen. Met prikkelende vragen en (thuis)opdrachten doe je actief mee en pas je het geleerde praktisch toe. Gaandeweg boek je steeds meer resultaten en bouw je voor jezelf een ‘portfolio’ op. Je leert ook van de anderen; hoe doen zij het, wat zijn hun tips en ideeën? Iedereen kan meedoen, je hoeft (nog ;p ) geen foodie te zijn, we maken het leuk en leerzaam.

Duur: een aantal uren/dagdeel/dag per week, meerdere weken.

Cursussen en trainingen die ik geef:

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Regelmatig stuur ik de nieuwsbrief De Proeverij met het laatste nieuws op het gebied van voeding en een gezonde levensstijl. Vaak ook met korting op bepaalde workshops en cursussen. Schrijf je nu in en ontvang het e-book Feestelijk Gezond!