Healthy High-Tea

Volop heerlijkheid, zo kan dat ook!

Ben je gek op gezelligheid en lekkere hapjes? Een thee-en-taart festijn? Maar wil je daarna niet met een opgeblazen gevoel en futloos thuiskomen doordat je allerlei ongezonde dingen hebt gegeten?

Laat mij dan een Healthy High-Tea voor je verzorgen! Al het goede van een high-tea, maar dan verantwoord en gezond. Met hartige en zoete zaligheden, met prachtige producten en in een sfeervolle omgeving! Denk aan smakelijke taarten, muffins en cakes. Aan chocolade (er is altijd chocolade!), aan hartige quiches, smoothies en fruitspiesjes. Begin je al te watertanden?!

Geniet van top-thee en heerlijke hapjes

Achteraf zal je denken: “Oh, zo kan het dus ook!” Superhandig als je zelf binnenkort een feest geeft. Of gewoon zin hebt in lekkernijen…

De mooiste theeën

En uitleg daarover

Volop variatie

Ook bij een intolerantie of voor wie niet zo van thee houdt ;p

Hartige en zoete zaligheden

Zoals quiche en taart

Alles van biologische kwaliteit

En zo lokaal mogelijk

Verse, pure en eerlijke producten

Dat is waar ik van houd

Leuke hebbedingetjes

Voor erbij en erna…

Hoe, wat, wanneer

De eerste Healthy High-Tea in 2018 vond plaats op vrijdagmiddag 28 september in Het Lokaal in Amersfoort, om 13.00 uur. Er waren 20 deelnemers en we zijn tot 17.00 uur ‘zoet’ geweest :)

Wil jij ook zo’n leuke gezonde high-tea meemaken? En heb je een groep van minimaal 4 mensen bij elkaar verzameld op een leuke locatie? Dan kan ook jij zo’n geweldig gezond feest beleven! Een super idee voor een groep vriendinnen, collega’s, zussen, et cetera.

De kosten zijn slechts 54,50 euro per persoon, echt een koopje voor wat je allemaal krijgt!

De mogelijkheden zijn eindeloos! Zowel qua hapjes en drankjes als qua groepssamenstelling, locatie en ‘inhoudelijke’ invulling (de leuke oefeningen die we eventueel kunnen doen). Neem dus snel contact met me op om ze te bespreken!

Meld je direct aan

Mee High-Tea-en? Meld je dan direct aan door contact met mij op te nemen.