De zuur-base kuur

Heb je last van een laag energieniveau? En zou je ‘de boel’ wel eens willen opschonen? Zonder een moeilijk dieet te hoeven volgen?

Als je jezelf wilt reinigen, wilt ontslakken of zelfs wilt afvallen, barst het van de keuzes die je kunt maken. Op het internet, in verschillende soorten bladen en via collega’s en vrienden vind je allerlei mogelijkheden. De een zweert bij een koolhydraatarm dieet, de ander bij sap-vasten en sommigen gaan naar een (dure) kliniek om zich ‘door te laten spuiten’. Is dat eigenlijk allemaal wel zo gezond?

De zuur-base kuur is een korte voedingskuur waarmee je je lichaam mild reinigt. Waardoor je weer blaakt van de energie. Op maat gemaakt, dus voor iedereen geschikt!

Volg de zuur-base kuur van VoedjeVrij!

Op een gezonde manier jezelf ‘opschonen’ kan heel veilig en verantwoord met een zuur-base kuur. Je helpt daarmee je lichaam verzurende resten op te ruimen en maakt meer plaats voor basische resten. De kuur klinkt ingewikkelder dan hij is. Wel is het goed je erin te laten begeleiden. Een goede af- en opbouw zijn onmisbaar en veel kennis over (de werking van) voedingsmiddelen ook.

Ik begeleid je 2 weken in het boosten van je lichaam. Vooraf ontvang je een dag-tot-dag plan met allerlei suggesties. Ook maak ik 10 recepten speciaal voor jou. Passend bij jouw leefstijl en smaak. Daarnaast krijg je 2x een half uur telefonische coaching. Daarin kun je me je vragen stellen, vertellen hoe de voortgang is en of je ergens moeite mee hebt.

Kennis over voedingsmiddelen

Wat is zuur en wat is base.

10 lekkere recepten

Afgestemd op jouw smaak en leefstijl.

Plan op maat

Speciaal voor jou een dag-tot-dag plan.

Praktische tips

Die je kunt toepassen in je dagelijkse leven en je keuken.

Met 2 weken al resultaat

Je hoeft niet minder of weinig te eten, een groot voordeel van deze milde kuur. Terwijl je er, doordat het een gezonde vorm van reinigen is, meestal wel iets van afvalt. Hij duurt ook niet lang, je kunt in twee weken al klaar zijn. Hoe makkelijker iets voor je is, hoe beter je het vol kunt houden en hoe duurzamer het resultaat is.

Door de zuur-base kuur word je je bewuster van wat voeding met je lichaam doet. Zodat je dat ook in de toekomst kunt inzetten voor je gezondheid, wanneer je die even extra wilt ondersteunen. Je helpt je lichaam snel, makkelijk en op milde wijze. Ik help je er graag mee!

Kosten: 297,- euro exclusief btw

Neem direct contact op

Wil jij persoonlijk begeleid worden en optimaal resultaat halen? Meld je dan direct aan door contact met mij op te nemen.