De zuur-base kuur

Heb je last van een laag energieniveau? En zou je ‘de boel’ wel eens willen opschonen? Terwijl je geen moeilijk dieet hoeft te volgen?

Dat kan met de zuur-base kuur van VoedjeVrij. Geen koolhydraatarm dieet, sap-vasten of calorieën tellen. Met de zuur-base kuur ontdek je juist hoe je je lichaam op een natuurlijke, gezonde manier mild reinigt. 

Wil jij ook:

  • meer energie;
  • van je opgeblazen gevoel af;
  • minder hoofdpijn en huidklachten;
  • eten zonder geraffineerde suikers

De zuur-base kuur is een korte voedingskuur waarmee je je lichaam mild reinigt. Waardoor je weer blaakt van de energie. Op maat gemaakt, dus voor iedereen geschikt!

Gun jezelf een gezonde boost. Volg de zuur-base kuur van VoedjeVrij!

Veilig en verantwoord

met opbouw en afbouw

Gezonder binnen 2 weken

minder zuur, meer basisch

10 Heerlijke recepten

makkelijk en lekker

Exclusief dag-tot-dag plan

in behapbare stappen

Passend bij jouw leefstijl en smaak

n.a.v. jouw eetdagboek

1 Uur online of telefonische coaching

voor al je vragen

Binnen 2 weken al resultaat. Weet je toch nog niet of de zuur-base kuur iets voor jou is?

Door de zuur-base kuur word je je bewuster van wat voeding met je lichaam doet. Zodat je dat ook in de toekomst kunt inzetten voor je gezondheid, wanneer je die even extra wilt ondersteunen. Je helpt je lichaam snel, makkelijk en op milde wijze. Ik help je er graag mee!

Je hoeft niet minder of weinig te eten, een groot voordeel van deze milde kuur. Terwijl je er, doordat het een gezonde vorm van reinigen is, meestal wel iets van afvalt. Hij duurt ook niet lang, je kunt in twee weken al klaar zijn. Hoe makkelijker iets voor je is, hoe beter je het vol kunt houden en hoe duurzamer het resultaat is.

Je helpt met de kuur je lichaam verzurende resten op te ruimen en maakt meer plaats voor basische resten. Dat klinkt ingewikkelder dan het is, maar het is wel goed je erin te laten begeleiden. Een goede af- en opbouw zijn onmisbaar en veel kennis over (de werking van) voedingsmiddelen ook.

Kosten: 397,- euro 

Neem direct contact op

Wil jij persoonlijk begeleid worden en optimaal resultaat halen? Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op!