VEGGIE festival 2018

Veggie festival 2018

Op de meeste food-events barst het van het vlees… maar niet op het VEGGIE festival 2018! Een superleuk festival voor de vega’s onder ons dus! Of voor de niet-vega, die zin heeft in een flinke pot groenten. Lekker gezond hoor!

Waar en wanneer vindt het VEGGIE festival 2018 precies plaats?

Op 15, 16 en 17 juni 2018 op de NDSM-werf, in de Scheepsbouwloods, in Amsterdam. Een bijzondere locatie! Het adres daarvan is de Neveritaweg 15. De openingstijden zijn: vrijdag 15.00 – 23.00 uur, zaterdag 12.00 – 23.00 uur en zondag 13.00 – 23.00 uur.

Wat is er te beleven op dit food-event?

Je vindt hier vega voeding, live muziek, een plek voor kinderen en ‘good vibes’. Dagelijks zijn er ruim 15 unieke belevenissen qua voeding: van mini-foodtruck tot de grote bekenden. Denk aan kleurrijke groentegerechten, vega burgers, mezzes, lekkere limo en speciaalbier.

Je kids kun je kwijt in de ‘kidscorner’. Daar leren ze van alles over groenten, terwijl jij lekker geniet van het culinaire aanbod. Iedereen blij!

Natuurlijk zullen de beroemde en inspirerende groentechefs ook aanwezig zijn. Daarnaast is er live muziek, het gevoel van een huiskamer, eethoekjes, een terras op de werf en interessante randprogrammering. Op een luchtige manier wil het VEGGIE festival immers ook een bepaald verhaal onder jouw aandacht brengen…

Het verhaal van VEGGIE

“Wat ons betreft is VEGGIE the future, en dat smaakt fantastisch! Een meer plantaardige leefstijl levert een grote bijdrage aan de toekomst van onze planeet, en is daarnaast ongelofelijk lekker. Wie kennismaakt met de kleurrijke wereld van groenten, granen en peulvruchten, kan niet anders dan positief verrast zijn. …Daarom laat VEGGIE festival overtuigend zien dat gerechten met groenten in de hoofdrol het hart van vleeseters, flexitariërs, vegetariërs en veganisten kunnen veroveren. Genieten zónder concessies, mét smaak, sfeer en positieve impact op de wereld om ons heen.”

 

Wil je niets missen op het gebied van gezonde voeding? Schrijf je dan in voor de maandelijkse gratis voedingsmail ‘de Proeverij’ en ontvang een welkomstkado!

Over mij

groente in tas op trap

Met VoedjeVrij leer ik jou via mijn voedingsmail, in workshops, trainingen en interactieve lezingen wat echt gezonde voeding is. Passend bij jouw lichaam en spijsvertering. Ik bied je vooral ‘hapklare brokken’ aan, zodat het leuk en makkelijk blijft. Word gezond en blij met VoedjeVrij!