Rollende keukens 2018

Rollende keukens 2018

In het weekend van 9 t/m 13 mei vindt op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam het openlucht eetfestijn Rollende Keukens 2018 plaats. Lekker lang vanwege het Hemelvaartsweekend!

Voor iedereen met een gezonde eetlust

Zoals zij het zelf beschrijven: “van gastronomische vreetkar tot excentrieke pizzawagen”. Er is op dit culinaire eetfestijn in het grote park voor ieder wat wils. Er staan immers tientallen mobiele eetgelegenheden. Zowel voor stoere mannen (BBQ) als voor mooie vrouwen (zoetigheid). Of vice versa… Dus komt dat proeven!

Ook ander vermaak dan alleen eten

Naast lekker eten kun je hier ook genieten van een lekker drankje, live muziek en een snuf cultuur. Er is namelijk ook film en theater. Cultureel en culinair voederen, noem ik dat. Van ‘s middags tot ‘s avonds vertier; haal je hart op! En vergaap je ook aan de creatieve namen van de prachtige foodtrucks.

Mister kitchens en pacific parc organiseren de boel

De drie vrienden van Mister kitchen en de ruige rakkers van Pacific parc organiseren dit foodevent. De producten van de Misters (en de heren zelf) kun je er dan ook tegenkomen. Bijvoorbeeld hun Rabarcello: 100% Dutch spirit. Een ambachtelijk drankje van verse rabarber. Dorst, iemand? Ze maken overigens ook pindakaas, fruit- en groentespreads.

Praktische informatie

Je betaalt geen toegang. Hapjes en drankjes zijn “verleidelijk doch betaalbaar”. De keukens zijn open van 13.00-23.00 uur. De Westergasfabriek is vanaf Amsterdam Centraal Station lopend te bereiken (30 minuten) of met een heel aantal stadsbussen die (tamelijk) in de buurt stoppen.

 

Wil je niets missen op het gebied van gezonde voeding? Schrijf je in voor de maandelijkse gratis voedingsmail ‘de Proeverij’ en ontvang een welkomstkado!

Over mij

groente in tas op trap

Met VoedjeVrij leer ik jou via mijn voedingsmail, in workshops, trainingen en interactieve lezingen wat echt gezonde voeding is. Passend bij jouw lichaam en spijsvertering. Ik bied je vooral ‘hapklare brokken’ aan, zodat het leuk en makkelijk blijft. Word gezond en blij met VoedjeVrij!