De nationale gezondheidsbeurs

De nationale gezondheidsbeurs

Dit evenement wil je niet missen: de nationale gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht, van 1 t/m 4 februari.

Zoveel te doen…

Zelf noemen ze het ‘de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl’. Interessant!

Je kunt er naar lezingen van echt héél veel verschillende gezondheidsexperts. Of hun workshops en presentaties volgen, waardoor je voortaan zelf gezond aan de slag gaat. Er zijn ook bekende sprekers, auteurs, coaches en influencers die je er kunt ontmoeten. En wat dacht je van het boeken van een ontspannende massage? Of je gaat gewoon lekker gezond eten bij allerlei stands en in het KookTheater. Van alles te doen dus!

Ontmoet je idool

Nienke GottenbosBijvoorbeeld Nienke Gottenbos, de poepdokter. Die van het gelijknamige boek. Geweldig! Zij geeft een lezing over de darmflora. Hoe die invloed heeft op je weerstand, energieniveau, huid en gewicht. Als voedingskundige, darmfloratherapeut en auteur weet ze er alles van.

Ralph Moorman

Of bezoek de expert op het gebied van hormonen, Ralph Moorman. Die van de opleiding en boeken over de hormoonfactor. Hij vertelt je hoe je je hormonen in balans brengt. Zodat je klachten verminderen of zelfs oplossen. Je kunt hem al je vragen stellen en vooraf een gratis test doen.

Praktische informatie

De nationale gezondheidsbeurs is geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Je tickets zijn ook geldig voor de AllergieBeurs, die tegelijk in de Jaarbeurs plaatsvindt. In de centrale hal van de Jaarbeurs staan pinautomaten bij entree Oost. Daarnaast is het bij sommige exposanten mogelijk om je aankopen met je pinpas te betalen.

Tot 31 januari koop je de tickets nog in de voorverkoop met €2,50 korting (actiecode VV18). Je kunt ook kiezen voor een treinretour van de NS i.c.m. een beursticket voor €23,- per persoon. De Jaarbeurs ligt op 5 minuten loopafstand van station Utrecht Centraal.

Rondom de Jaarbeurs is er veel parkeergelegenheid. Dat kost je op het parkeerterrein van de Jaarbeurs zelf €4,- per uur of €16,50 voor de hele dag. Parkeerkaarten haal je bij de kassa’s van de Jaarbeurs en in de speciale automaten bij ingang Oost en ingang West. Je voert als navigatieadres in: Jaarbeursplein 6 3521 AL Utrecht.

Kinderen tot en met 12 jaar neem je gratis mee. Voor kinderen vanaf 13 jaar betaal je het normale tarief.

 

Wil je niets missen op het gebied van gezonde voeding? Schrijf je in voor de maandelijkse gratis voedingsmail ‘de Proeverij’ en ontvang een welkomstkado!

Over mij

groente in tas op trap

Met VoedjeVrij leer ik jou via mijn voedingsmail, in workshops, trainingen en interactieve lezingen wat echt gezonde voeding is. Passend bij jouw lichaam en spijsvertering. Ik bied je vooral ‘hapklare brokken’ aan, zodat het leuk en makkelijk blijft. Word gezond en blij met VoedjeVrij!