Vol vet, vet lekker!

Inclusief lekkere hapjes!

Voel je volop gezond… met een vette hap! Heb je wel eens last van je darmen, je huid, een laag energieniveau en ben je wel eens chagrijnig, boos of verdrietig?

Kom naar deze workshop en leer hoe je door voortaan de juiste vetten te gebruiken je gezondheid een enorme boost geeft. Je voelt je beter, functioneert beter en ziet er beter uit als je ongezonde vetten laat staan en alleen nog maar kiest voor gezonde vetten.

Volg de vet lekkere workshop van VoedjeVrij!

Je krijgt:

Kennis over gezonde vetten

Waarmee je je gezondheid bevordert.

De gelegenheid

Om samen te leren en van elkaar te leren.

Lekkere recepten

Met alleen gezonde vetten.

De kans om te proeven

Zodat je weet wat bij jou past

Handige lijsten en sheets

Om mee naar huis te nemen

Praktische tips

Die je kunt toepassen in je dagelijkse leven en je keuken.

Aandacht voor de innerlijke mens

Natuurlijk is er ook aandacht voor ‘de innerlijke mens’: de workshop is inclusief biologische lekkernijen! Deze workshop gaat vooral ook over het voortaan zelf goed kunnen doen, en daar help ik je mee. Theorie is leuk en interessant, maar na de workshop wil je het geleerde thuis kunnen toepassen. Daarom oefen en proef je al tijdens de workshop en neem je tips en lijsten mee naar huis. Leuk, lekker en praktisch!

Met tijdelijke ‘neem iemand mee en betaal minder voor jullie twee’ actie. 

De officiële prijs is 50 p.p. maar je betaalt nu slechts 40 p.p. als je iemand meeneemt! Een korting van 20% voor jullie beiden!

Neem direct contact op

Wil jij persoonlijk begeleid worden en optimaal resultaat halen? Meld je dan direct aan door contact met mij op te nemen.