EET GEZOND EN TEKEN HET!

Een moment van inspiratie…

Wil jij jouw creativiteit de ruimte geven, onder het genot van een lekker en gezond hapje? Hou je van tekenen en goed eten? En wil je daarna met een verzadigd gevoel en een mooi resultaat op papier naar huis?

In samenwerking met StudioSuz organiseer ik de inspirerende workshop ‘Eet gezond en teken het!’. Je krijgt recepten van makkelijke gerechten die je proeft tijdens de workshop. Je hoeft dus niet zelf te koken, maar je geniet van de gerechten die je krijgt en waar je veel over leert.

Suzanne gaat vervolgens met je aan de slag op het creatieve vlak. Je leert van haar hoe je bij de recepten mooie letters tekent, kleine illustraties maakt, en hoe je waterverf kunt gebruiken bij deze illustraties. Haar motto: imperfectie mag! Je hoeft dus niet goed te kunnen tekenen.

Combineer kennis over gezond eten en creativiteit tot een mooi getekend recept!

Je krijgt:

Verschillende gerechtjes

Gezond en lekker!

Een pot vol kennis

Over gezonde voeding

Volop variatie

Ook geschikt als je een allergie hebt

Alles van biologische kwaliteit

En zo lokaal mogelijk

De leukste tekenmaterialen

Met uitleg van een professionele illustratrice

Leuke hebbedingetjes

Voor erbij en erna…

Hoe, wat, wanneer

De workshop ‘Eet gezond en teken het!’ gaat plaatsvinden bij www.hetlokaal.nl in Amersfoort. De datum schuiven we vanwege corona door naar 2021, zodra die weer vaststaat, melden we dat hier!

Je gaat naar huis met een leuke goodiebag en een hoofd vol inspiratie op het gebied van gezond eten en illustreren. Tekenmateriaal, koffie/thee gedurende de workshop en een aantal gerechten zijn inclusief!

En dat alles voor een leuk bedrag! Hier komen we op terug zodra we weer een datum weten…

Zodra we weer meer weten, kun je je via de buttons aanmelden.

Contact: suzanne@studiosuz.nl of stel me via de knop hieronder al je vragen.

Bij minder dan 6 aanmeldingen, komt deze datum te vervallen. Ongeveer 4 weken voor de workshop hoor je of deze doorgaat. Annuleren kan niet meer na xxx 2021.

Meld je direct aan

Mee eten en tekenen? Meld je dan direct aan via een van de buttons hierboven of stel me eerst al je vragen.