Bouwstenen voor het lichaam

Diëten zijn vaak gebaseerd op het weglaten van bepaalde voedingsstoffen. Terwijl dat belangrijke bouwstenen voor het lichaam kunnen zijn. Ook zijn er allerlei stromingen waarin je juist heel veel van iets moet eten. Denk bijvoorbeeld aan koolhydraatdiëten versus de hype rond speltbrood.

Is dat eigenlijk allemaal wel zo goed voor je lichaam? Wat heb je nodig en wat kun je misschien minder eten of zelfs weg laten? En wat zou je juist mogen toevoegen aan je gerechten?

Leer alles over voedingstoffen

Leer in deze training meer over de belangrijkste bouwstenen voor het lichaam. Eiwitten, vetten en koolhydraten komen aan bod; waar zijn ze goed voor, waar zitten ze in en hoe verteer je ze?

De training duurt (in de klas) 3 dagdelen. Vooraf ontvang je theorie en je krijgt (huiswerk)opdrachten om je kennis praktisch toe te passen. Het resultaat is dat je weet wat je lichaam qua voeding minimaal nodig heeft en hoe je daarvoor zorgt. Met onder andere een praktisch stappenplan voor het samenstellen van een maaltijd.

Neem direct contact op

Wil jij persoonlijk begeleid worden en optimaal resultaat halen? Meld je dan direct aan door contact met mij op te nemen.