Blijvend fit en gezond

Soms heb je het zo druk dat je je moe of futloos voelt. Dan komt je gezondheid vaak steeds iets lager op je prioriteitenlijst te staan. Je hebt immers wel andere dingen aan je hoofd. Maar misschien maak je het op die manier alleen maar erger. Hoe zorg je dat je blijvend fit en gezond bent? Zou het kunnen helpen als je juist meer aandacht voor je gezondheid zou hebben? En dan met name voor en door je voeding?

Hippocrates zei lang geleden al: “Laat voeding uw medicijn zijn, en medicijn uw voeding”.  Leer in deze training welke voedingsmiddelen je meer en minder energie geven. En welke stoffen invloed op je lichaam hebben, bijvoorbeeld op je stresshormoon of juist op je gelukshormoon.

Binnen enkele dagen meer kennis

De training duurt (in de klas) 4 dagdelen.* Vooraf ontvang je theorie en je krijgt (huiswerk)opdrachten om je kennis praktisch toe te passen. Het resultaat is dat je weet hoe je het lichaam en je gezondheid met voeding kunt beïnvloeden. Met onder andere een praktisch stappenplan voor het samenstellen van een maaltijd.

*Dit omdat ik je ook in sneltreinvaart wat basiskennis moet bijbrengen. Heb je al de training ‘Bouwstenen voor het lichaam’ of een aantal workshops (bijvoorbeeld ‘Vol vet, vet lekker’) gevolgd, dan kun je in overleg de kennis opdoen in 3 dagdelen.

Neem direct contact op

Wil jij persoonlijk begeleid worden en optimaal resultaat halen? Meld je dan direct aan door contact met mij op te nemen.